vineri, 8 martie 2013

Atelier de martie la biblioteca Birda


   





    La sfârșitul lunii februarie, pe parcursul unei săptămâni, cei mai mici utilizatori ai Bibliotecii Comunale Birda și-au dovedit creativitatea și îndemânarea în cadrul atelierelor de confecționat mărțișoare și felicitări, desfășurate în bibliotecă, cu participarea și sub îndrumarea bibliotecarei. Materialele folosite au fost puse la dispoziția copiilor de Primăria Birda și consiliul local .
    Copiii s-au simțit foarte bine, au cooperat învățând prin joc spiritul de echipă, au râs, s-au amuzat de unele din creațiile lor, totul culminând cu o mini-expoziție a lucrărilor create cu atâta pasiune și muncă, ele urmând a fi dăruite mamelor, bunicilor și doamnelor educatoare și învățătoare. Ideea acestui atelier a pornit din dorința copiilor de a oferi celor mai dragi persoane din viața lor, acum la început de primăvară, un mărtișor și o felicitare, create chiar de ei .
    Acest eveniment a fost de fapt, încă unul prin care biblioteca și-a arătat disponibilitatea spre acțiuni care-i pot atrage pe  copii.
    Vineri, 8 martie, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, în incinta bibliotecii, producătoarea locală de produse apicole și cosmetice hand-made Ursuț Marioara, și-a expus în fața publicului feminin produsele, prezentând beneficiile întrebuințării produselor naturale cu miere de albine, ceară, propolis, atât pentru înfrumusețare cât și pentru menținerea sănătății.
    Doamnele prezente au rămas plăcut surprinse că printre cărți și calculatoare pot găsi și alte “întrebuințări” ale bibliotecii și și-au exprimat dorința de a o vizita mai mult în viitor .

Bibliotecar DARA ANDERWALD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu